Miguel Mudarra és elegit nou director de l'ETSEIAT de Terrassa

Mudarra agafa el relleu a Eulàlia Gríful, que ha estat al capdavant d'aquest centre del campus de la UPC durant els últims 6 anys

Miguel Mudarra.

Miguel Mudarra. / {ETSEIAT}

1
Es llegeix en minuts
Q. F. / Terrassa

Miguel Mudarra, doctor en Ciències Físiques per la Universitat  Politècnica de Catalunya (UPC), ha estat elegit nou director de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT) d'aquesta universitat, després de la jornada electoral que va tenir lloc el 27 de novembre.

Miguel Mudarra substitueix així Eulàlia Gríful, que ha estat al capdavant d'aquest centre del campus de la UPC durant els últims 6 anys.

Mudarra, que prendrà possessió del càrrec pròximament, ha estat elegit per una àmplia majoria de la comunitat universitària de l'ETSEIAT.

El seu equip de direcció està format per 8 professors: Inés Algaba, Juan Carlos Cante, Jasmina Casals, Pilar Cortés, Antonio García, David González, Xavier Roca i Pep Simó.

Professor i investigador adscrit al Departament de Física i Enginyeria Nuclear a la UPC des de l'any 1989, Mudarra imparteix docència a l'ETSEIAT des del 1990.

Actualment, és coordinador de l'assignatura de Física III al Grau en Enginyeria en Tecnologies Aeroespacials i al Grau en Vehicles Aeroespacials.

Ha estat coordinador del curs d'Introducció a l'Enginyeria, cap d'Estudis dels primers cicles a l'ETSEIAT des del 2001 i coordinador de l'àmbit aeroespacial.

Notícies relacionades

Desenvolupa la seva activitat d'investigació i de transferència de tecnologia al Laboratori de Física de Dielèctrics, que actualment coordina, on ha participat en projectes i treballs d'investigació relacionats amb els fenòmens de relaxació dielèctrica, la càrrega espacial i les seves aplicacions.

Llegiu més informacions de Terrassa a l'edició local