Previsió meteorològica

Temps de Catalunya, avui dissabte 18 de març del 2023: nuvolositat en augment, termòmetres sense canvis

Mario Picazo ja sap què passarà aquest cap de setmana

El temps a Espanya entra en una ‘muntanya russa’

Només algunes pluges al terç nord trencaran la tònica d’un dia variabilitat al cel i temperatures suaus

Temps de Catalunya, avui dissabte 18 de març del 2023: nuvolositat en augment, termòmetres sense canvis

EPC

1
Es llegeix en minuts

Catalunya es mantindrà aquest dissabte, 18 de març, debatent-se entre la nuvolositat variable i moments puntuals de sol, tot i que la novetat en aquesta ocasió és l’arribada d’un front de pluges en algunes zones del Pirineu.

Serà una jornada marcada a la meitat nord de Catalunya per la nuvolositat, o un cel puntualment tapat, amb creixement de nuvolades a partir del migdia.

En canvi, a la meitat sud el cel estarà parcialment serè, especialment a mesura que vagin passant les hores, a excepció del prelitoral, on creixeran nuvolades que deixaran el cel mig o molt ennuvolat.

Sense gaires canvis en les temperatures, la mínima descendirà lleugerament i, en canvi, la màxima repuntarà lleugerament. Dia primaveral per disfrutar a l’aire lliure.

Notícies relacionades

Per diumenge, les pluges continuaran marcant el pas en tot el sector del Pirineu però també s’estendrà cap a punts del terç nord oriental i del prelitoral. I a tota la meitat nord de Catalunya on no plogui, la tònica serà la d’un cel gairebé completament tapat.

L’altra cara de la moneda la tindrem al terç sud del territori, on dominarà el sol a part d’alguns estrats en punts del litoral.