Aquest divendres, 6

Nit de música a la tele amb ‘Tu cara me suena’ i ‘Eufòria’

Antena 3 ofereix un especial amb guanyadors, exconcursants i famosos, i TV-3, el concert del Sant Jordi amb la màxima qualitat

Nit de música a la tele amb ‘Tu cara me suena’ i ‘Eufòria’
3
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El dia de Reis no s’acaba quan s’obren els regals i amb l’últim tiberi de les festes, perquè Antena 3 i TV-3 tenen preparades sorpreses musicals per la nit: un especial del concurs d’imitacions ‘Tu cara me suena’ i el concert del ‘talent’ musical ‘Eufòria’.

Així, Antena 3, que prepara la seva 10a edició, compleix el desig de molts fans de ‘Tu cara me suena’ amb un especial que reuneix alguns dels seus guanyadors, com Agoney i Ruth Lorenzo, que seran Adam Lambert i Lady Gaga, o María Villalón i Jorge González, com a Rocío Dúrcal i Juan Gabriel. 

També participaran alguns dels exconcursants i convidats especials, com Ana Morgade i Eva Soriano, que es convertiran en Belinda i Ana Mena; Nerea Rodríguez i Miguel Lago, com a Dolly Parton i Kenny Rogers; Roi Méndez que actuarà amb Dani Fernández en l’‘Original y copia’ de la nit; Pepa Rus, com a Rafaella Carrà; Gemeliers, com a Bizarrap i Quevedo, i Nicolás Coronado, transformat en Miguel Bosé. 

A més, aquest programa, que en l’edició passada, la que feia 10 anys en antena, va aconseguir una mitjana del 21% de quota i 2.384.000 espectadors de mitjana –la millor temporada de les últimes quatre edicions–, comptarà amb Marta Sánchez i Daniel Diges com a convidats especials.

Els 16 ‘eufòrics’ junts

Així mateix, després d’oferir la setmana passada el ‘making off’ del concert que TV-3 va fer al Palau Sant Jordi el juliol amb els 16 concursants de la primera edició d’‘Eufòria’, la cadena emet íntegre el recital aquest divendres 6, a les 22.05 hores. D’aquesta manera, qui no va poder anar al juliol al Sant Jordi o vol reviure les actuacions dels 16 nois i noies (la Mariona, la guanyadora, a més del Triquell, la Núria, el Pedro, l’Edu, l’Scorpio, la Clàudia, el Joan, l’Estela, el Chung-Man, la Llum, la Laura, la Nerea, l’Alvert, el Pep i la Looa), el podran disfrutar amb la màxima qualitat, ja que es va gravar amb un desplegament excepcional: dues unitats mòbils, realització exclusiva de les pantalles del concert, 17 càmeres, més de 100 canals d’àudio (per a postproducir en Dolby Atmos), i gravació en 4K HDR. 

TV-3 l’emetrà pels seus canals i aplicacions habituals, la TDT i el 3alacarta. La novetat és que de manera simultània l’espectacle s’emetrà també en UHD (4k+HDR) per a la TDT i HbbTV. L’emissió es farà pel canal de proves UHD Spain i amb la cobertura només als centres principals: Collserola - CH 43; la Mussara - CH 42; Alpicat - CH 21, i Rocacorba - CH 44. 

Com veure el concert

Per la TDT, aquest canal es pot trobar en UHD-2 o, si es fa una resintonització el dia 6, es trobarà com a TV-3 UHD. Per disfrutar de la qualitat en 4K+HDR fa falta un televisor amb receptor DVB-T2 i un descodificador H.265. 

Notícies relacionades

 L’emissió per l’aplicació de TV-3 d’HbbTV (botó vermell) es pot disfrutar des dels canals de la TDT de TV-3 i des del canal en proves d’UHD. Per disfrutar de la qualitat en 4K+HDR fa falta un televisor amb HbbTV versió 2.0.3 com a mínim.

Rosa López, a Telecinco

També hi haurà música en el programa de Telecinco ‘Mediafest Night Fever’ (22.00), que en aquesta nova entrega, la del divendres, 6, comptarà amb la presència de Rosa López com a convidada i nou membre del jurat i acollirà l’expulsió d’un dels concursants. L’‘extriunfita’ interpretarà el seu cèlebre ‘Europe’s living a celebration’, cançó amb què va competir a Eurovisió.