TU I JO SOM TRES

La cunyada, les maragdes i la garsa

jmdiaz55951569 monegal2201122190639

jmdiaz55951569 monegal2201122190639

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Afirma la cunyada que les maragdes són falses. ¡Ahh! El preciós conjunt d’anell i arracades de maragdes colombianes enfilades sobre llit de brillants, que Paquirri va regalar a la seva mare i que, pel que sembla, van acabar en mans d’Isabel Pantoja, quan els Rivera van aconseguir que les tornés, mantenen que els va fer un canvi.  O sigui, seguint els ensenyaments de Tintín en Les joies de la CastafioreIsabel Pantoja és una garsa.

Notícies relacionades

Sobre aquest apassionant assumpte ha construït T-5 un altre especial de quatre hores, que se suma a les dues setmanes seguides que porta aquesta cadena –probablement més de 90 hores de tele fins ara– dedicada al cas que ells mateixos han construït i impulsat contractant Kiko Rivera al paper d’un Orestes cigronaire que apunyala Clitemnestra Pantoja, la seva cleptòmana mare. Van tenir tota la nit en el programa un gemmòleg professional analitzant les maragdes. Després de mantenir-nos en suspens quatre hores llargues, al final va donar el seu veredicte: les actuals maragdes són de baixa qualitat, una porqueria, vaja, i les peces brillants tampoc són pures ni res. Llavors, el programa va posar imatges de la finca Cantora, però envoltada de flames, o sigui, afegint uns efectes incendiaris de pirotècnia digital. ¡Ahh! Són insuperables.

‘La mocosa’ i el quadro de Paquirri

Com que el tema no cessa i sempre que sintonitzes T-5 estan amb l’assumpte vinga a tornar-hi sense parar, he vist en Viva la vida que s’han desplaçat al barri natal de la Pantoja (El Tardón, Triana, Sevilla). Buscaven senyores que haguessin sigut companyes d’escola de la cançonetista. Una deia: «Era molt ‘esaboría’. En el Deluxe, per la seva part, van fer reaparèixer Pepi Valladares. ¡Ah! Aquesta senyora, exempleada de Cantora, va fer molts bolos a la tele fa deu o dotze anys enrere xafardejant sobre la tòrrida passió de la Pantoja i Julián Muñoz. Ara va explicar que a Cantora hi ha un quadro de Paquirri, gran, i que succeeix una cosa molt inquietant: hi ha dies que el mires i et somriu, i altres dies posa cara malcarada. Iker Jiménez ja ha avisat la Pantoja que es personarà amb els artefactes adequats per investigar la paranormalitat del cas. Home, vista la situació en T-5, jo crec que al quadro de Paquirri la cara de vinagre ja no se li traurà mai.