ESTRENA DIMARTS, 28

TVE-Catalunya estrena una versió 'online' de 'Noms propis'

Andrea Vilallonga i Tomás Navarro seran els primers convidats del programa, a qui Anna Cler entrevistarà per videoconferència

zentauroepp53248789 television tve connectats anna cler200427174341

zentauroepp53248789 television tve connectats anna cler200427174341

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Aquesta setmana, TVE Catalunya estrena ‘Noms Propis Connectats’, una versió ‘online’ del programa d’entrevistes ‘Noms Propis’, dirigit i presentat per Anna Cler, que s’emet els dimarts i els dissabtes a La 2.

Els dos primers capítols s’estrenaran aquest dimarts 28 d’abril a les 18.35 hores i el dissabte 2 de maig a les 11.30.

Aquesta vegada per videotrucada, Anna Cler entrevistarà Andrea Vilallonga, consultora d’imatge i comunicació, i Tomás Navarro, psicòleg i escriptor.

Mètode ‘Mira’t’

Vilallonga és coneguda per ser professora d’imatge i comunicació a ‘Operación Triunfo’. Practica l’activisme positiu, buscant que les persones vegin la seva realitat des d’una perspectiva optimista i decideixin actuar per aconseguir el canvi. En el programa parlarà de tot això, però també de la seva metodologia pròpia.

Es tracta del mètode ‘Mira’t’, en el qual anima que cada un es qüestioni a si mateix per millorar la seva comunicació i influència. Aquesta metodologia es reflecteix i explica perfectament al seu llibre, ‘#Mírate’, on explica com descobrir la imatge que transmet cadascú per saber com millorar-la.

Reforçar-se davant del coronavirus

Tomás Navarro és un psicòleg que treballa inspirat per altres cultures. Els seus llibres s’han convertit en una referència sobre resiliència i benestar.

Notícies relacionades

Mitjançant els seus textos, pretén explicar com potenciar la fortalesa emocional per superar els moments més complicats. Amb referència a l’actual crisi pel coronavirus, Navarro defensa que, tot i que estiguem en una situació inaudita, no implica que no puguem fer-hi res.

A través dels seus consells i recomanacions, el psicòleg explicarà com utilitzar tot el nostre potencial per sortir reforçat d’aquesta adversitat.

Temes:

TVE Catalunya