premis del sindicat d'actors

Les millors sèries de l'any, segons els guionistes dels EUA

'The Americans', 'La maravillosa sra. Maisel' i 'Barry' triomfen en els WGA

maisel

maisel

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de triomfar en els Emmy i els Globus d’Or, 'La maravillosa sra. Maisel' 'La maravillosa sra. Maisel' i 'The Americans' han sumat un nou guardó a les seves vitrines. Les dues sèries han sigut les triomfadores en la 71è edició delsWGA Awards (Writers Guild of America), els premis del Sindicat de Guionistes

La ficció d’Amazon Prime, protagonitzada per Rachel Brosnahani centrada en una mestressa de casa jueva que es converteix d’un dia per l’altre en monologuista, ha sigut triada millor sèrie en la categoria de comèdia, mentre que la producció sobre el matrimoni d’espies ha sigut escollida millor drama.

La revelació

'Barry', la ficció d’HBO sobre un assassí a sou amb inquietuds actorals, s’ha emportat el guardó a millor sèrie revelació.

Notícies relacionades

Aquesta producció protagonitzada per Bill Hader també s’ha imposat en la categoria de millor capítol de comèdia amb el seu episodi pilot.

En el palmarès de la categoria de sèries també hi figuren títols com ara 'American Crime Story: El asesinato de Gianni Versace', escollida millor minisèrie adaptada; 'Castle Rock', millor minisèrie original; 'Los Simpson', millor animació, i 'Homeland', millor episodi dramàtic.

Temes:

Sèries