Mascó i Basté parlen de sexe

La model i el periodista, convidats de Gemma Nierga, en el programa ‘Farem el que podrem’, expliquen com ha canviat l’eduació sexual.

Jordi Basté, Judit Mascó y Gemma Nierga, en Farem el que podrem

Jordi Basté, Judit Mascó y Gemma Nierga, en Farem el que podrem / RTVE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

é

Gemma Nierga parla avui (La 2, 21.35 hores) d’educació sexual en el programa de criança Farem el que podrem, que la cadena emet en desconnexió per a Catalunya. I ho fa amb la visita de la model Judit Mascó i el periodista Jordi Basté.

Notícies relacionades

Tots dos expliquen com ha canviat l’educació sexual des que ells eren joves, quan la sexualitat era pràcticament un tabú, a com l’han tractat amb les seves respectives filles, d’una manera molt més natural i fluida.

La sexòloga Elena Crespi Asensio i la presidenta de la Federació Espanyola de Societats de Sexologia, Francisca Molero, donen consells a les famílies per abordar aquestes qüestions a casa. El programa també compta amb la periodista i assessora d’imatge Marta Pontnou i la seva filla, Constança, que narren com és d’important treballar l’autoestima. La parella formada per Adrià Mas i Òscar Expósito expliquen a Farem el que podrem com enfoquen aquestes qüestions amb els seus fills.

Temes:

Jordi Basté TVE