sèrie de dibuixos de Disney

Una parella lesbiana arriba a 'Doctora Juguetes'

La popular ficció animada incorpora una família formada per dues dones i els seus fills

doctora-juguetes-ok

doctora-juguetes-ok

1
Es llegeix en minuts

En els temps que corren, cada vegada tenim més present la diversitat familiar, i la companyia Disney ha volgut reflectir aquesta realitat en una de les seves sèries de dibuixos més famoses entre els més petits, 'Doctora Juguetes', protagonitzada per una nena que cura els seus ninos. La popular ficció animada de Disney Junior (i que a Espanya també han emès en obert Disney Channel i Clan) ha introduït en el seu últim episodi un clan format per una parella interracial de lesbianes, una dona blanca i una de negra, i els seus dos fills.

Per posar veu a aquests personatges en l'episodi titulat 'The emergency plan' (emès aquests dies als EUA), Disney ha triat dues actrius que formen part del col·lectiu LGTB, Wanda Sykes ('Curb Your Enthusiasm') i Portia de Rossi ('Ally McBeal'), aquesta última casada amb l'actriu i presentadora Ellen DeGeneres

Família feliç

Les dues actrius van ressaltar en una entrevista per al canal de Youtube de Disney que el més important de l'episodi no era mostrar una parella del mateix sexe, sinó que són mares i han aconseguit formar una família feliç.

Notícies relacionades

Una cosa similar al que va destacar la creadora d'aquesta sèrie, Chris Nee: "Com a part d'una família de dues mares, em sento orgullosa de tenir un episodi que reflecteix el món del meu fill, i que li ensenya a tothom que l'amor és amor", va comentar.

Públic d'entre 2 i 8 anys

Dirigida a un públic d'entre 2 i 8 anys, 'Doctora Juguetes' és una de les sèries d'animació més populars entre el públic infantil. La trama se centra en una nena, Doc, que pot parlar pels seus ninos gràcies als poders de l'estetoscopi que li va regalar la seva mare. Vestida com una doctora, s'encarrega de reparar les joguines fetes malbé o trencades com si fos un metge.