HOTEL DOLCE SITGES

Oasi de luxe a la vora del Mediterrani

5 raons per visitar Dolce by Wyndham Sitges Barcelona i viure autèntiques experiències al més pur estil mediterrani.

Oasi de luxe a la vora del Mediterrani
2
Es llegeix en minuts

Dolce by Wyndham Sitges Barcelona compta amb totes les opcions per disfrutar de l’estiu 2021 amb magnificència – una localització tranquil·la i privilegiada a Sitges, quatre piscines climatitzades, una exquisida oferta gastronòmica, unes instal·lacions molt sofisticades i una infinitat de tractaments per lluir la millor versió d’un mateix.

Una localització privilegiada

Ubicat en una privilegiada localització envoltat d’un parc natural a la bonica localitat de Sitges amb més de 300 dies de sol a l’any, Dolce Sitges es configura com un autèntic oasi de luxe mediterrani ideal per escapar-se de la rutina aquest estiu on, a més d’allotjar-se en qualsevol de les seves habitacions i suites, també es pot disfrutar d’una infinitat d’opcions d’oci i relax.

Relax i benestar

Com a novetat, l’hotel ofereix la millor solució per preparar la pell per a l’estiu – Antiox Summer Experience: 02 Body perfection – un massatge exfoliant per aconseguir una renovació profunda de la pell amb el Bambú Scrub, on la mascareta oxigenant de textura suflé cobrirà tot el cos aportant una nutrició profunda i un potent efecte drenant i antioxidant.

4 piscines exteriors

Les seves quatre extenses piscines exteriors envoltades d’abundant vegetació, conviden a submergir-se en un ambient relaxant acompanyat de les seves meravelloses vistes a l’entorn natural. Amb un terra de fusta de fava tonca, juntament amb gandules refrescants còmodes, les piscines ofereixen l’oportunitat de disfrutar durant tot l’estiu d’un autèntic oasi mediterrani banyat pel sol de Sitges.

Gastronomia

GastronomiaParlar de Dolce Sitges també és parlar de gastronomia, ja que tant hostes com clients locals poden escollir entre una varietat d’opcions per temptar la gana. Com a part de l’oferta gastronòmica de l’hotel, hi ha el restaurant Terrassa La Punta, un lloc màgic i tranquil per dinar o sopar, amb propostes gastronòmiques innovadores del Xef i sorprenents postres casolanes en un ambient selecte on disfrutar d’increïbles capvespres des de la terrassa amb vista al parc natural. A més, l’hotel compta també amb el Bar Malvasia, la millor opció per contemplar les vistes panoràmiques de Sitges i el Mediterrani i delectar alhora el paladar amb la seva gran varietat de còctels i aperitius.

Habitacions i suites que conviden a somiar

Notícies relacionades

Pensades per desconnectar, relaxar-se i deixar-se portar, les 263 noves habitacions i suites, inspirades en la naturalesa que envolta, l’hotel, compten amb teixits customitzats, mobiliari en colors suaus i grans finestrals. Detalls de fusta i una paleta de colors que inspirada en el mar es combinen amb una decoració minimalista, en habitacions plenes de llum natural, amb impressionants terrasses.

Per totes aquestes raons, Dolce Sitges és un punt de trobada que, gràcies al seu ambient eclèctic i sofisticat, creat a través d’una innovadora oferta d’oci, es converteix en una destinació en si mateix, on redescobrir l’autèntica essència mediterrània. A més, lluint la seva versió més luxosa, l’oasi mediterrani de luxe ha evolucionat per adaptar-se a la nova normalitat oferint propostes que desafien la indústria del luxe que inclouen: llits balinesos, ‘shuttle’ a la platja i pàrquing gratuït.

L’estimulant Dolce Vital Spa