Recomanació culinària

La tardor s’assenta a la carta del Season Restaurant de Barcelona

Els productes del temporada es consoliden a la nova proposta gastronòmica del restaurant barceloní

La tardor s’assenta a la carta del Season Restaurant de Barcelona
2
Es llegeix en minuts

De la mateixa manera que el clima de Barcelona canvia periòdicament i dona lloc a la successió de les estacions, a Barcelona Season Restaurant (Aribau, 125) canviem periòdicament el menú per donar lloc a una successió inigualable de sabors, que el públic coneixedor sap apreciar.

Carta tardor-hivern 2022

En aquesta temporada, la nostra carta de tardor-hivern 2022 et convida a disfrutar amb el millor de la nostra cuina d’estació. És que els ingredients característics de la tardor i l’hivern es troben presents a la carta de Season, pensada per sorprendre’t una vegada més amb les millors propostes en menjar de fusió, plenes d’innovació, creativitat i una elaboració delicada.

A la nostra carta per a aquesta temporada hi trobaràs tres varietats de propostes per delectar-te.

Els nostres plats clàssics no per ser-ho resulten menys innovadors, ja que a Season el clàssic significa avantguarda i passió per ingredients nous. Així, hi trobarem, entre altres propostes d’avantguarda, la sorpresa d’arròs cremós de gambes, les croquetes de pollastre rostit amb maionesa del seu suc, la fideuà negra de gambites i sípia amb allioli de cúrcuma, i l’hamburguesa de cua de toro, servida amb formatge Idiazábal, Lollo Rosso i salsa de Porto.

Cuina de mercat

La cuina de mercat del Season et sorprendrà amb el seu peix mantega curat amb emulsió de ceps, pinyons i tòfona negra; l’escalopa de ‘foie’ amb gambes i emulsió de moniato al ‘mole poblano’; l’‘envoltini’ de corbina al vapor amb el seu ‘demi-glace’ i trompetes de la mort; el cérvol al Jägermeister amb pa fullat de mantega, o els seus popets estofats al ‘kimchee’ de xocolata amb cremós d’api rostit.

No podien faltar al nostre menú les més hivernals opcions de Vegan Food, com els bunyols de coliflor i pistatxo amb gel dolç d’olives mortes; l’albergínia ‘2T’ amb emulsió de blat de moro amb ‘wasabi’; l’heura amb taronja, moniato i ceballot xinès; el tofu a la brasa amb pebrot rostit i salsa tahina, i els tacos de xili vegà amb emulsió d’alvocat i pic de gall, que constitueixen una proposta que et farà entrar en calor mentre disfrutes dels sabors més agradables de l’actual cuina vegana.

Comparteix Season

Notícies relacionades

A Barcelona hi ha molts restaurants, però molt pocs com Season presenten una renovada carta cada temporada.

En aquesta temporada tardor-hivern vine a Season Restaurant a compartir aquells moments tan especials. Els sabors del món i la calidesa espanyola presents en un mateix lloc. ¡Si ets amant de l’alta gastronomia, descobreix, sorprèn-te i disfruta amb totes les nostres propostes.

Plats recomanats