Investigació oberta

Una narcollanxa s’encalla en una platja de Sant Pol de Mar

El consistori ha destacat que aquesta troballa no és la primera que es produeix a la costa d’aquesta zona

Una narcollanxa s’encalla en una platja de Sant Pol de Mar
1
Es llegeix en minuts
EFE

La policia local de Sant Pol de Mar (Barcelona) va localitzar aquest dimarts a la tarda una narcollanxa encallada en una platja de la localitat, utilitzada per al transport de droga per via marítima.

Segons ha explicat l’ajuntament aquest dimecres en un comunicat, la llanxa es va localitzar sense cap tipus de càrrega ni combustible, i tot apunta que els ocupants van provar d’enfonsar-la després de l’avaria de dos dels tres motors de l’embarcació, sense èxit, i que van traslladar la droga a un altre vehicle.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació de la llanxa, que ha arribat arrossegada pel mar fins a la costa de Sant Pol de Mar.

Notícies relacionades

La retirada de l’embarcació de la costa estava prevista per a aquest dimecres al matí, remolcada amb una embarcació de la Prefectura de Costes fins a un port pròxim per posar-la a disposició judicial.

El consistori ha destacat que aquesta troballa no és la primera que hi ha a la costa d’aquesta zona, cosa que posa de manifest que la comarca del Maresme s’ha convertit en una porta d’entrada del trànsit d’haixix, des d’on es distribueix a altres punts d’Espanya i Europa.