Una mare abandona el seu nadó que dona positiu en coronavirus a Palerm

Un total de 20 nens han sigut hospitalitzats per Covid-19 a la sala de malalties infeccioses de l'Hospital Di Cristina després de la reobertura de les escoles en gran part del país, el 14 de setembre

zentauroepp51510603 sociedad 27 12 2019 foto de la agencia 123fr com de padre co201021161600

zentauroepp51510603 sociedad 27 12 2019 foto de la agencia 123fr com de padre co201021161600

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona que va portar la seva filla nounada a l’Hospital Infantil de Palerm, al sud d’Itàlia, per fer-li una prova de Covid-19 no ha tornat a recollir-la després del seu resultat positiu, segons ha informat la premsa local.

La dona ha acudit en braços amb la petita, que no es trobava bé, a l’hospital de la capital siciliana. El personal mèdic s’ha fet càrrec de la nena i les proves han detectat que era positiva al coronavirus. Seguint el protocol d’aïllament, se l’ha ingressat al centre, i des d’aleshores no s’ha sabut res de la seva mare.

«El personal mèdic ha intentat durant dies contactar amb la mare», explica a la premsa la doctora Marilù Furnari, de la gerència sanitària de l’Hospital Di Cristina.

«Però no hem pogut localitzar-la. És llavors quan hem alertat la policia del possible abandonament de la nena», ha afegit.

La policia s’ha fet càrrec de la investigació, i repassa les imatges que van captar les càmeres de la sala d’urgències, els documents de l’alta i els testimonis del personal que hi va estar en contacte.

Notícies relacionades

Fins a vint nens han sigut hospitalitzats per coronavirus a la sala de malalties infeccioses del Di Cristina, 17 d’ells aquest mateix mes, després de la reobertura de les escoles en gran part del país, el 14 de setembre.

«Només quatre tenen alguna complicació, els altres estan bé i seran donats d’alta quan donin negatiu», ha aclarit Furnari, que ha afegit que la nounada abandonada és de les que es troben millor.

Temes:

Coronavirus