TENDÈNCIA EN AUGMENT

Una altra aerolínia habilita zones lliures de nens

L'índia IndiGo reserva vuit files en què no poden viatjar menors de 12 anys

indigo airlines

indigo airlines

1
Es llegeix en minuts

IndiGo, la companyia 'low cost' més gran de l'Índia, s'ha sumat a la tendència d'oferir vols amb zones tranquil·les als avions, on els nens de menys de 12 anys no es poden asseure. Així, la companyia diu que es vol assegurar que els seus millors clients tinguin un vol com més agradable millor. La controvertida mesura, a poc a poc, s'està imposant: vols lliures de nens. Això no vol dir que  no puguin viatjar, sinó que s'afegeix una zona més a l'avió a les ja clàssiques de primera classe, 'business' i cabina: l'àrea tranquil·la.

Notícies relacionades

La companyia índia reservarà les files de la 1 a la 4, i de l'11 a la 14, de les quals quedaran exclosos tots els nens menors de 12 anys. Aquesta decisió ha generat dues postures. Per un costat, les persones a qui els sembla molt bona idea, ja que a ningú li agrada travessar l'oceà amb un nadó plorant o un nen donant puntades de peu al seient, encara que no sempre els més petits són els més molestos de l'avió, i per un altre, els que només hi veuen una estratègia de màrqueting absolutament discriminatòria amb les famílies amb nens petits. 

Altres companyies ja han reservat zones d'on queden exclosos els nens, com AirAsia, Malaysia Airlines i Scoot. A l'extrem oposat, hi ha les companyies com Ethiad, que fan més còmodes els viatges en avió als pares que viatgen amb els seus fills oferint fins i tot un servei de mainadera per als més petits.