"La privatització de l'aigua impedeix abaixar el rebut", a la portada d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

La Generalitat va garantir uns ingressos fixos a la concessionària de la gestió de l'ATLL

ERC trenca la unitat a JxSí i recolza amb la CUP que l'empresa torni a ser pública

1
Es llegeix en minuts

La portada d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA obre aquest dimarts amb la privatització de l'aigua i la baixada del rebut i recorda que la Generalitat va garantir uns ingressos fixos a la concessionària de la gestió d'ATLL. ERC ha trencat la unitat de Junts pel Sí en aquest punt al sumar-se a la CUP en l'exigència que l'empresa torni a ser pública,

Notícies relacionades

El bloc d'informació electoral --amb foto dedicada al cara a cara Rajoy-Sánchez-- recull diversos fronts. En primer lloc, l'aspre debat a dos, en què Sánchez ha acorralat Rajoy amb el tema de la corrupció. D'altra banda, una entrevista amb Francesc Homs en què el cap de llista de Democràcia i Llibertat afirma que "la revolució és la independència". Antón LosadaToni AiraJosé A. Sorolla i Albert Sáez ofereixen les seves reflexions sobre la campanya i El Periòdic d'Andorra ofereix el primer sondeig.

El sorteig de vuitens de la Champions, que ha aparellat l'Arsenal d'Alexis amb el Barça, i les 10 joguines que causen furor en la campanya de Nadal són els temes que tanquen la primera pàgina del diari.