A SAN JUAN DE LA ARENA

Un home se suïcida després de matar les seves filles de 7 i 9 anys a Astúries

L'agressor, de 55 anys, tenia en règim de visites les nenes, que havien de tornar amb la seva mare aquest dijous

S'ha tirat del viaducte de La Concha de Artedo

El presumpte parricida, el pare, s’ha suïcidat després d’acabar amb la vida de les nenes. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Un home s'ha suïcidat llançant-se des d'un viaducte després de matar presumptament les seves dues filles de 7 i 9 anys San Juan de le Arena (Astúries). Els cadàvers de les menors van ser trobats a l'interior del domicili d'aquest home, que tenia règim de visites i havia d'entregar les nenes aquest dijous a la seva mare.

Segons fonts de la Guàrdia Civil de Gijón, cap a les sis de la tarda es va localitzar el cadàver de l'home, identificat com a J. I. B. A. i de 55 anys, després d'haver-se llançat al buit des del viaducte de La Concha de Artedo.

Després de comprovar la seva filiació i el seu lloc de residència habitual, els agents es van personar al domicili de la localitat de San Juan de la Arena. A l'interior de la vivenda van localitzar els cossos sense vida de les seves dues filles, de 7 i 9 anys.

ESTAVA SEPARAT

L'home estava separat i tenia el règim de visites de les menors. Segons les primeres dades recollides al lloc, aquest mateix dijous havia d'entregar les menors a la mare, veïna de Soto del Barco.

Al domicili de San Juan de la Arena s'hi han traslladat efectius de la Guàrdia Civil de Gijón, així com l'autoritat judicial i serveis sanitaris. Agents de la Policia Judicial de la Comandància de Gijón i de l'equip de Criminalística s'han personat a la vivenda per recollir informació.

Notícies relacionades

Un equip de psicòlegs de la Creu Roja i facultatius d'una ambulància del Samu també s'han traslladat al lloc per prestar assistència a familiars i veïns de les menors, segons han indicat fonts del 112 d'Astúries.

L'autòpsia als cossos sense vida de les dues nenes es farà en les pròximes hores a l'Institut Anatòmic Forense d'Oviedo. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Gijón s'ha fet càrrec de la investigació i no es descarta cap hipòtesi.

Temes:

Astúries