Sopa de peix i pa
Montse Marimón és la propietària de la parada de peix El Port de Llançà, al mercat de Sarrià. La recepta que més recomana als seus clients és la sopa de peix amb pa torrat. La clau, diu, és afegir-hi l'aigua després d'incorporar-hi les espines del peix.
INGREDIENTS
Espines de peix
Ceba
All
Tomàquet
Absenta o vi blanc
Julivert
Oli
Fulla de llorer
Pa torrat
PREPARACIÓ
En una olla aboqueu-hi una mica d'oli d'oliva. Incorporeu-hi la ceba tallada i el tomàquet. Sofregiu els ingredients. Afegiu-hi absenta o vi blanc al gust.
Notícies relacionadesIncorporeu-hi les espines dels peixos sense afegir-hi aigua. Deixeu que els ingredients es barregin. Després, afegiu-hi dos litres d'aigua aproximadament i deixeu-ho bullir durant mitja hora.
Durant la cocció, torreu pa al forn. Coleu els ingredients de l'olla i afegiu-hi el pa torrat triturat. També s'hi pot afegir el pa torrat sencer, si es desitja.
- Transport públic Així queden els preus dels títols de transport públic a Barcelona fins que acabi el 2025
- Lliga F Escac i mat de les futbolistes al Llevant Badalona: «És el circ més gran que he viscut com a professional»
- Tempesta judicial i política Cerdán no entrega l’acta de diputat i augmenta el nerviosisme del PSOE
- Tempesta judicial i política L’UCO apuntala el relat d’Aldama de les comissions per obres públiques
- Israel obre un nou front de guerra amb el seu atac a l’Iran
- Consell Nacional Junts es compromet a «aprofitar» la «debilitat» de Sánchez després de la caiguda de Cerdán i obre la porta a retirar el seu suport al PSOE
- Pla de xoc a Catalunya El Govern destinarà 20 milions d’euros a reformar 70 residències d’avis i a crear 504 places noves
- Higiene bucodental Com eliminar la tosca de les dents a casa: el truc dels dentistes
- El senzill truc per evitar que el teu gos pateixi un cop de calor
- UN INFORME DE L’UCO El mapa de la corrupció: les 18 adjudicacions on van mediar Ábalos, Koldo i Santos Cerdán