Sopa de peix i pa
Montse Marimón és la propietària de la parada de peix El Port de Llançà, al mercat de Sarrià. La recepta que més recomana als seus clients és la sopa de peix amb pa torrat. La clau, diu, és afegir-hi l'aigua després d'incorporar-hi les espines del peix.
INGREDIENTS
Espines de peix
Ceba
All
Tomàquet
Absenta o vi blanc
Julivert
Oli
Fulla de llorer
Pa torrat
PREPARACIÓ
En una olla aboqueu-hi una mica d'oli d'oliva. Incorporeu-hi la ceba tallada i el tomàquet. Sofregiu els ingredients. Afegiu-hi absenta o vi blanc al gust.
Notícies relacionadesIncorporeu-hi les espines dels peixos sense afegir-hi aigua. Deixeu que els ingredients es barregin. Després, afegiu-hi dos litres d'aigua aproximadament i deixeu-ho bullir durant mitja hora.
Durant la cocció, torreu pa al forn. Coleu els ingredients de l'olla i afegiu-hi el pa torrat triturat. També s'hi pot afegir el pa torrat sencer, si es desitja.