Tenia 89 anys

Una dona mor en un incendi al barri de Sarrià de Barcelona

Es tracta del sisè incendi mortal en un foc a la capital catalana aquest 2021

Tremp  Pallars Jussa  Lleida  01-12-2020    La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions      Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital     Foto  Jordi V  Pou

Tremp Pallars Jussa Lleida 01-12-2020 La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital Foto Jordi V Pou / Foto Jordi V Pou

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona de 89 anys ha mort aquest dimarts a la nit en un incendi en un pis a Sarrià-Sant Gervasi, el sisè incendi mortal a Barcelona aquest any. El més greu es va produir el 30 de novembre a la plaça de Tetuan, on van morir els quatre membres d’una família, amb dos menors. En les altres quatre ocasions, les persones mortes sempre han sigut dones.

Notícies relacionades

Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, en el cas de la veïna morta a Sarrià, els Bombers de Barcelona van rebre un avís a les 23.08 hores per un foc al número 61 del passeig de Manel Girona.

Atenció a la família

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar vuit dotacions, dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i efectius de la Guàrdia Urbana i dels Mossos. Aquests últims han obert una investigació per determinar les causes de l’incendi. El consistori ha activat el Servei d’Urgències i Emergències Socials per atendre els familiars de la víctima.

Temes:

Incendis