Apagada de llum

Una avaria deixa sense llum durant unes hores centenars de veïns de Santa Coloma

Endesa atribueix l’apagada a «desconnexions fortuïtes»

Una avaria deixa sense llum durant unes hores centenars de veïns de Santa Coloma

AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una apagada va deixar aquest dimecres centenars de veïns de Santa Coloma sense llum durant unes cinc hores. Fonts de la companyia han informat a aquest diari que el motiu del tall de subministrament es va deure a «desconnexions fortuïtes en diferents línies de la ciutat». Aquestes línies parteixen de la subestació de la Trinitat, ja al terme municipal de Barcelona, tot i que les avaries van tenir lloc en territori colomenc.

Endesa informa que l’avaria es va reparar pels volts de les 17.30 de la tarda, gràcies a la feina dels operaris. De totes maneres, la companyia no ha ofert dades exactes dels veïns que es van veure afectats. Els últims 400 en veure restituït el servei van ser els que reben la llum de l’estació transformadora del carrer Irlanda, que va ser l’última a recuperar el servei.

El consistori, per la seva banda, va informar a través de les xarxes que la companyia assegurava que les avaries eren «subterrànies, disperses i simultànies, un fet extraordinari i poc comú».

Notícies relacionades

En tot cas, aquesta afectació no té res a veure amb les que es van produir fa uns mesos, quan la caiguda d’un llamp una tarda d’agost va deixar sense servei, de manera intermitent, milers de colomencs durant setmanes.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma