Cata amb sommeliers locals

Mostra de Vins de Santa Coloma 2022: dates i horaris

  • Es tracta de la primera de les activitats que celebren la VI verema de «la vinya» de Sabater

Mostra de Vins de Santa Coloma 2022: dates i horaris

Shutterstock

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cap de setmana del 8 i 9 d’octubre se celebra la Mostra de Vins 2022 al Mercat Sagarra de Santa Coloma de Gramenet (el Barcelonès).

Es tracta de la primera de les activitats que celebren la VI verema de «la vinya» de Sabater, que aquest any ha recollit 2.300 quilos de les varietats garrut, garnatxa i picapoll negre i picapoll i pansa blanca.

Aquesta mostra de vins és el tret de sortida del programa d’activitats ‘Raïm i Cultura’, a què seguirà gairebé un mes de maridatges i degustacions a través de recorreguts per diferents procedències vinícoles: Extremadura, Galícia, Aragó, Andalusia i Catalunya, que estaran amenitzats per acompanyaments musicals.

En aquesta nova edició de ‘Raïm i Cultura’ s’ofereix la possibilitat de compartir una estona amb sommeliers locals, que brindaran l’oportunitat de conèixer el món professional del tast de vins de prop, des d’una òptica de ciutat.

Horari

Part de la recaptació anirà destinada al Banc d’Aliments solidaris «per a la compra de material d’higiene destinat a menors», explica l’Ajuntament de Santa Coloma.

Notícies relacionades

Així, els horaris seran: dissabte, de 12 a 16 h i de 19 a 22 h, i diumenge, de 12 a 16 h.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma

Temes:

Vi Ajuntaments