Seguretat

Sant Cugat reforça la flota de la Policia Local: «Volem garantir seguretat»

  • Incorporen vuit motos i vuit cotxes amb «la tecnologia més avançada, amb tauletes connectades a la central»

Sant Cugat reforça la flota de la Policia Local: «Volem garantir seguretat»

Ayuntamiento Sant Cugat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més flota per a la Policia Local. L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, acompanyada del regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, ha presentat divendres passat els nous vehicles de la flota de la policia municipal. Es tracta de vuit cotxes i vuit motos equipats amb la més avançada tecnologia: «Els vehicles incorporen tauletes que permetran als agents connectar-se a la central per disposar d’informació al moment», expliquen des del consistori.

En el cas dels cotxes s’han incorporat a la flota set turismes i un tot terreny. Tots els cotxes emeten baixes emissions, ja que dos són 100% elèctrics i la resta híbrids, endollables i de càrrega motriu. Quant a les motos hi ha quatre escúters urbans i quatre motos adaptables a zones forestals i altres terrenys.

La regidora ha manifestat que «la percepció de la seguretat a Sant Cugat és molt bona, però és un tema que preocupa i interessa a la ciutadania, i, per tant, a l’Ajuntament també.

Notícies relacionades

Amb aquests nous vehicles fem una aposta clara per dotar al cos de Policia Local dels millors i més moderns mitjans. Aquesta és la millor manera de garantir l’excel·lent tasca que fa, perquè invertir a renovar la flota de vehicles policials és invertir en la seguretat de tots».

Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat del Vallès