Música en directe

La Mostra de Jazz de Sant Boi arriba a la 30a edició

El festival proposa concerts de jazz en directe cada divendres a les 22 h des d’avui i fins a finals de novembre

La Mostra de Jazz de Sant Boi arriba a la 30a edició

Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Mostra de Jazz torna a Sant Boi (Baix Llobregat) amb la seva 30a edició, que s’inaugura avui, divendres 15 d’octubre i durarà fins al 26 de novembre. A partir d’aquest cap de setmana els amants del gènere tindran una cita setmanal per sentir jazz en directe cada divendres a les 22 h.

Durant la segona quinzena d’octubre i tot novembre, la Mostra oferirà un total de 6 concerts a 9 euros, així com activitats paral·leles que es podran disfrutar als diferents barris de la ciutat.

Programació

Com en anteriors anys, la mostra s’inspira en la personalitat més clàssica del Jazz i ho demostrarà programant espectacles com El mal del jazz: Quan Barcelona era hot, un muntatge de teatre musical de la companyia La Copla de Wisconsin que es podrà veure avui a les 22 h a Can Massallera.

Aquest espectacle anirà seguit dels concerts de diversos artistes del gènere musical com els de la cantant i pianista nord-americana Champian Fulton, el trio Talavera, Suau & Smith o el tribut a Frank Sinatra d’Agustí Burriel.

Per acabar hi haurà un tancament molt especial amb La Locomotora Negra que ha assistit a moltes edicions de la mostra i que s’acomiada aquest any dels escenaris. Per aquest motiu, es va decidir tancar aquesta edició amb una dedicatòria i agraïment a la llarga trajectòria tant d’ells com d’altres artistes.

Edició anterior

Notícies relacionades

L’anterior edició es va veure interrompuda a causa de les restriccions sanitàries, i hi va haver propostes que no es van poder disfrutar. Per aquesta raó, aquest any el festival recupera alguna d’aquestes actuacions.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Jazz