COMBATRE L'EPIDÈMIA

Els mercats municipals de Sant Boi limiten el seu horari pel coronavirus

Des del consistori expliquen que és «perquè es compleixi la normativa de limitació de l'ocupació dels espais»

mercado-sant-boi

mercado-sant-boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha determinat que els mercats municipals de la ciutat limitin el seu horari d’obertura al públic. Així, obriran de dimarts a dissabte de les 8.00 a les 14.00 hores i disposaran de control d’accés «perquè es compleixi la normativa de limitació de l’ocupació dels espais», expliquen des del consistori.

És una de les últimes mesures que ha adoptat el consistori per reduir els contagis de coronavirus. El consistori també ha anunciat que s’han precintat les àrees de joc infantil com a mesura de seguretat i prevenció.

El 12 de març l’equip de govern municipal va activar el Pla d’Emergència Local, que incorpora i segueix les indicacions del Procicat per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb alt risc potencial. Des d’aleshores, s’han anat establint diferents mesures per frenar l’expansió del virus.

L’activació «permet garantir els serveis bàsics i essencials per a la població», comenten des de l’ajuntament. A més, atenent les instruccions de la Generalitat de Catalunya i altres administracions, es determinen mesures municipals per prevenir i contenir el virus.

Quedar-se a casa

Notícies relacionades

Des de l’ajuntament s’insta que tota la ciutadania i especialment els col·lectius de risc (persones grans; persones amb patologies cròniques, sobretot de tipus cardiovascular; persones hipertenses; persones diabètiques; fumadors i fumadores; persones afectades d’algun càncer, i persones amb problemes respiratoris crònics) es quedin a casa.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA