CONCERTS

Sant Boi acull un concert de Lildami i de La Tiguerita

Tot i que l'accés a l'esdeveniment és gratuït, l'entrada serà limitada a l'aforament del local, que és de 700 persones

foto 3540094

foto 3540094

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El recinte de Can Massallera de Sant Boi acollirà el dijous 5 de desembre a les 22:00 h el concert de Lildami i de La Tiguerita. Tot i que l’accés a l’esdeveniment és gratuït, l’entrada serà limitada a l’aforament del local (700 persones).

A més, des de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat recorden que els menors d’edat, per accedir al local, han d’anar acompanyats d’una persona adulta i portar una autorització firmada pel tutor legal.  Pel que fa a les persones menors de 16 anys, només hi podran assistir acompanyades del pare, mare, o tutor legal.

Els protagonistes de la nit

Lildami, amb Imparabla, s’ha convertit en un referent de la música urbana. En menys d’un any, ha triplicat les seves visualitzacions i les subscripcions al seu canal de YouTube. A tot això, sumat a les seves actuacions amb cartell d’entrades esgotades i la seva participació en els festivals de més renom del país li han fet mereixedor del premi Enderrock al millor disc de músiques urbanes i del Premi Cerverí a millor lletra 2019.

Notícies relacionades

Per la seva part, Melissa Peralta La Tiguerita, amb 18 anys i sota l’àlies Meli MC, ja va establir les bases del que serien els seus primers trets d’identitat: flow, victòries en batalles de galls en la que solia ser l’única dona i la seva afinitat pel futbol l’han acompanyat des del principi.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA