11 de setembre

Sant Boi tornarà a «reivindicar l’esperit de la Diada de 1976» aquest 2023

Institucions, partits polítics i entitats participaran en la tradicional ofrena floral davant la tomba de Rafael Casanova

L’església de Sant Baldiri de Sant Boi, un refugi de la catalanitat en el Baix Llobregat

Ferrocarrils reforça durant la Diada les línies del Vallès i del Llobregat-Anoia

Sant Boi tornarà a «reivindicar l’esperit de la Diada de 1976» aquest 2023

Ayuntamiento de Sant Boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Com cada any, aquest dilluns 11 de setembrela Diada de Catalunya—, l’ofrena floral davant la tomba de Rafael Casanova tornarà a reunir a l’església de Sant Baldiri de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) representants de les principals institucions, partits polítics i entitats de Catalunya. «La ciutat serà una vegada més epicentre de la vida política i institucional del país», celebren des del consistori.

D’aquesta manera, durant la Diada, Sant Boi «tornarà a recordar l’esperit unitari del dia de 1976, expressant novament el desig d’una Catalunya pròspera, acollidora i de tots», afirmen des del consistori que lidera l’alcaldessa i presidenta de la Diputació de Barcelona Lluïsa Moret (PSC).

L’ofrena floral començarà a les 10.30 h a l’església de Sant Baldiri, una cita a la qual hi ha convidades les principals institucions de Catalunya, partits polítics i grups parlamentaris, sindicats, organitzacions empresarials i entitats de la societat civil, a més de la trentena d’ajuntaments del Baix Llobregat.

Així, ja han confirmat l’assistència: la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra i Solà (Junts); la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà (ERC), i la ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez (PSC), que faran l’ofrena conjuntament amb l’alcaldessa Moret.

Notícies relacionades

Abans de l’ofrena, hi haurà a l’exterior de l’església un ball de gegants i també està previst l’habitual acte d’hissada de la senyera. En aquesta ocasió, l’entitat Aliments Solidaris Sant Boi, serà l’encarregada d’entregar la bandera amb motiu del seu 10è aniversari com a entitat social de la ciutat.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO de Sant Boi