CONSTITUCIÓ DELS NOUS AJUNTAMENTS

Tot llest per a la constitució del nou consistori de Sant Boi

El dissabte 15 de juny a les 12 del migdia prendran possessió a Can Massallera els 25 regidors que formaran part del plenari durant els pròxims quatre anys

ajuntament-sant-boi

ajuntament-sant-boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El dissabte 15 de juny a les 12 del migdia se celebrarà a Can Massallera el ple de constitució de la nova corporació municipal de Sant Boi, en el qual prendran possessió del càrrec els 25 regidors que formaran part del consistori en els pròxims quatre anys.

La sessió s’iniciarà amb la configuració de la Mesa d’Edat, que comprovarà les credencials expedides per la Junta Electoral als càrrecs electes, i seguirà amb el jurament o promesa del càrrec per part dels regidors, 10 dones i 15 homes, com en l’anterior mandat.

Tot seguit, es proclamaran les candidatures a l’alcaldia i, després de la votació, es proclamarà l’alcalde o alcaldessa del municipi. Una decisió que, en el cas de Sant Boi, no augura sorpresa, ja que la majoria absoluta aconseguida a les urnes el 26-M pel PSC permetrà la reelecció de l’alcaldessa socialista Lluïsa Moret, en el càrrec des del 2014.

Prendran possessió 25 regidors de 5 grups

Per part del PSC, prendran possessió del càrrec un total de 13 regidors, 3 més que el 2015: Lluïsa Moret, José Angel Carcelén, Salut González, César Thovar, Elisabet Latorre, Javier López, Antonia Barragán, Juan Antonio Tamayo, Ascensión Domínguez, José Manuel González, Marc Aguilà, Cristina Muñoez i Francisco Javier Nicolás.

També juraran o prometran el càrrec els cinc edilsd’ERC, Miquel Salip, Rosar Mur, Jaume Sans, Andrea Martínez i Jordi Vilar; els tres de Ciutadans, Olga Puertas, Lluís Tejedor i Carles Campdepadrós; els dos de Sant Boi en Comú, Alba Martínz i Daniel Martínez, i els dos de Podem, Jorge Romero i Xavier Alejandre.

Notícies relacionades

L’acte constitutiu de la nova corporació municipal estarà obert al públic i, en cas de completar aforament, es podrà seguir a través d’una pantalla instal·lada a la sala de conferències. A més, la sessió es retransmetrà en directe a través del web de l’Ajuntament i a les xarxes socials del mateix.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA