AMB ANTECEDENTS

Detinguts els autors de tres robatoris amb violència en gasolineres de Vallirana

Un dels arrestats tenia ordres de detenció per dos robatoris amb intimidació a l'Hospitalet i un altre a Sant Boi

coche-los-mossos-ante-una-comisaria-1498462397250

coche-los-mossos-ante-una-comisaria-1498462397250

1
Es llegeix en minuts
EFE/ACN

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dia 4 dos homes de Vallirana, de 25 i 28 anys, com a presumptes autors i cooperadors detres robatoris amb violència i intimidació a dues gasolineres d'aquesta localitat del Baix Llobregat i d'altres delictes comesos a l'Hospitalet i Sant Boi. 

El primer robatori va tenir lloc el 27 de setembre passat, quan un dels detinguts va intimidar la dependenta d'una gasolinera amb una arma blanca i va sostreure els diners de la caixa enregistradora. El mateix home va tornar a atracar aquest mateix establiment dues setmanes després, l'11 d'octubre. 

El tercer robatori es va produir en una altra gasolinera de la ciutat, situada a menys d'un quilòmetre de l'anterior, passats 20 dies del segon cop. La policia creu que el segon detingut col·laborava amb l'autor material dels fets. 

Notícies relacionades

Després d'obrir una investigació, els Mossos van identificar totes dues persones i van constatar que l'autor dels robatoris tenia ordres de detenció per un robatori amb força en un domicili de Vallirana, dos robatoris amb intimidació a l'Hospitalet i un altre a Sant Boi. 

Finalment, el dia 4 la policia va escorcollar el domicili on vivien –en el qual van trobar la roba utilitzada durant els robatoris– i van detenir els dos homes, que després de passar a disposició judicial van quedar en llibertat amb càrrecs.