ESPORT AMB VALORS

L'Olimpic Can Fatjó de Rubí llança una campanya a favor del respecte en l'esport

En un vídeo, l'entitat reivindica la igualtat i l'esportivitat en el futbol

Els nens demanen respecte al camp en una imatge extreta del vídeo.

Els nens demanen respecte al camp en una imatge extreta del vídeo. / OLÍMPIC CAN FATJÓ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El CE Olimpic de Can Fatjó de Rubí ha creat un vídeo per promoure l'esport des de l'amabilitat, l'educació, el sentit d'equip i el respecte. Recordant que “només és un joc”, els nens i nenes que són protagonistes de la campanya remarquen que és important viure l'esport des de la diversió i el companyerisme.

En aquesta línia, l'audiovisual fa èmfasi en el paper dels pares com a exemple a seguir dels fills i filles. D'aquesta manera, la iniciativa també pretén conscienciar de la importància de no crear un mal ambient al camp des de la grada i a ser respectuós amb els àrbitres.

Moltes actituds comencen amb els pares i després es poden veure reflectides en els actes dels infants. Per aquest motiu, des de l'associació es pretén generar un ambient en què prevalgui l'amistat i l'empatia i on els nens se sentin còmodes jugant.

La comprensió i l'assertivitat cap als més petits també és un punt important per garantir el seu gaudi de l'esport. Amb el vídeo, l'Olimpic de Can Fatjó té la intenció de fer reflexionar sobre la pressió que sovint reben, per part de les famílies i els entrenadors, els nens i nenes.

Notícies relacionades

D'aquesta manera, existeix la voluntat de l'entitat de rebutjar els missatges negatius i fomentar aquells positius que ajuden l'autoestima dels infants. S'aposta, així, per unes relacions de confiança amb la creença que aquestes es veuran, després, plasmades en les interaccions entre els nens i nenes.

Més notícies de Rubí