El Teatre Municipal de Rubí acollirà múltiples espectacles per al públic familiar

Ayuntamiento Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí ha donat a conèixer el nom d’alguns dels nous espectacles que conformaran la nova temporada del Teatre Municipal La Sala, que arrencarà el 23 de setembre. Fa uns dies es van posar a la venda les entrades dels primers muntatges anunciats i ara s’ha activat la venda anticipada de les noves representacions, la majoria dirigides al públic familiar.

El 15 d’octubre, ‘El petit príncep’ de la companyia NS Dansa farà descobrir al públic assistent que els nens poden tenir grans somnis que poden canviar el món. Aquest espectacle està organitzat per La Xarxa. La companyia Pentina El Gat, també gràcies a La Red, farà esclatar l’‘Euphôria’ el 12 d’octubre. Es tracta d’un concert familiar enèrgic, sensible i divertit.

El 26 de novembre, la companyia rubinenca 8 Temps portarà a escena ‘El ascensor’ en el marc del cicle Entre Bambolines. Es tracta d’un muntatge que aprofita el fet que dos desconeguts es queden tancats a l’ascensor de l’edifici d’oficines on treballen per abordar temes com la soledat, les relacions, els fills i les pors, i que provocarà situacions plenes d’humor.

Mi encant,o de la companyia Teatro Musical de España, podrà veure’s el 2 de desembre a La Sala. Aquesta proposta familiar explica la història de Mirabel i la seva família, que s’enfronten a Trais, que s’ha apropiat de l’espelma de poders màgics de la família Madrigal.

I el 17 de desembre, La Xarxa organitzarà la tradicional ‘Marató de contes’, un espectacle solidari amb motiu de La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la salut sexual i reproductiva.

Notícies relacionades

Les entrades es poden comprar anticipadament a www.teatrelasalarubi.koobin.cat i a la taquilla del teatre, que obre dimecres, dijous i divendres, de 17 a 20 h, i dissabte de 10 a 13 h (excepte els dies festius).

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí Teatre