jcarbo46300314 ana maria martinez181218121332

jcarbo46300314 ana maria martinez181218121332 / Anna Mas Talens

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí (Vallès Occidental) ha impulsat aquesta setmana un projecte per «acostar» la ciutadania a l’administració local. Així, el govern, liderat pel PSC i capitanejat per Ana María Martínez (PSC), ha encès aquesta setmana el conegut com «l’alcaldessa als barris».

Martínez conviurà durant tres dies al mes en un «dels districtes de la ciutat amb la voluntat d’acostar-se a la ciutadania, d’escoltar-la, de generar diàleg i, així, poder conèixer les seves necessitats i inquietuds», expliquen des del consistori.

Així, manifesten que l’alcaldessa mantindrà «trobades informals, visites i reunions programades amb els diferents col·lectius i entrevistes». «Necessitem la complicitat de la ciutadania per detectar què necessiten. I pensem que una bona manera d’aconseguir-ho és creant aquests espais de diàleg», ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

Des de l’Ajuntament recorden que, durant aquest mandat, s’ha creat la figura del regidor i de la regidora de districte que, una vegada a la setmana, tindran un lloc fix al qual la ciutadania es podrà dirigir per traslladar-los les seves inquietuds i necessitats.

Notícies relacionades

Fonts municipals manifesten que totes dues són «una via de comunicació pròxima que permeti resoldre les diferents problemàtiques de cada territori».

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí