Les reaccions

Xavi enalteix la feina de l’‘staff’ en la pilota aturada

Xavi, enfadado ante Pau Cubarsí durante el Barça-Valencia en Montjuïc.

Xavi, enfadado ante Pau Cubarsí durante el Barça-Valencia en Montjuïc. / Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Acabat el partit, Lewandowski va recollir la pilota i se la va portar al vestidor per festejar el seu tres gols. Tres gols en la segona meitat, amb dos cops de cap aprofitant els excel·lents córners llançats per Gündogan i amb una falta espectacular des de fora de l’àrea. El València estava diplomàtic per l’actuació de l’àrbitre De Burgos Bengoetxea ("no has perjudicat", va dir Baraja, el seu tècnic) després de no anul·lar el 2-2 ni tampoc va veure penal en l’acció prèvia d’Iñigo Martínez sobre Peter Fedérico.

Notícies relacionades

"Hem treballat molt, tant el Sergio com tot l’staff fan una feina extraordinària en les accions a pilota aturada. El que era estrany era no marcar abans més gols a pilota aturada. Aquestes accions ens han donat el partit i estic content amb l’staff perquè treballa moltíssim", va reconèixer ahir Xavi, el tècnic blaugrana, i va lamentar "els errors" que va cometre el seu equip en accions defensives.

"He vist un bon València quan estàvem 11 contra 11. Fins i tot amb 10 jugadors hem competit", va dir Baraja, el tècnic del València. "Aquestes dues accions han sigut una mica curioses, crec que hi havia fora de joc de Fermín", va afegir després.

Temes:

Burgos