ALDARULLS EN UN ACTE ELECTORAL

Ciutadans denúncia l'esquerra 'abertzale' per instigar l'escarni a Errenteria

Albert Rivera assegura que a Bildu i Sortu no «els agradarà gens aquesta denúncia»

Aporten dades de comptes de Twitter per demostrar qui era darrere dels fets

zentauroepp47792231 rivera fiscalia190417112040

zentauroepp47792231 rivera fiscalia190417112040 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

El líder de CsAlbert Rivera, ha presentat una denúncia davant de la Fiscalia perquè investigui els incidents de diumenge passat a Errenteria  (Guipúscoa) durant un míting del seu partit. En l’escrit presentat, el candidat liberal acusal’esquerra ‘abertzale’ d’instigar l’assetjament patit per militants de la seva formació.

Rivera, en declaracions als periodistes aquest dimecres, ha assenyalat directamentBildu Sortu com a promotors de l’escarni: “No els agradarà gens aquesta denúncia”, ha dit. A més, ha explicat als mitjans de comunicació que les dades aportades a la fiscalia contenen dades de comptes de Twitter i xarxes socials amb què quedaria provat que l’esquerra ‘abertzale’va orquestrar aquesta situació d’assetjament.

Notícies relacionades

Minuts abans, l’eurodiputada i número dos de la formació taronja per a les europeesMaite Pagazaurtundúa, ha anunciat en una entrevista en Antena 3 que, els fets formaven part d’una “acció concertada molt greu” amb “instigadors importants”. A més, ha apuntat que després que interposi la denúncia, “molts” dels que els han criticat “demanaran disculpes”.

“Puc assegurar que el que portem té molt de pes i que té aspectes terribles, terribles des del punt de vista del que significa el joc democràtic”, ha afegit. “És una cosa concertada, té instigadors importants i té a veure amb el joc brut”, concloïa la dirigent de Ciutadans.