MOVIMENTS A LES FILES SOCIALISTES

Els rivals de Martínez-Sampere l'exalcen en el seu adéu del Parlament

Diputats de diversos grups elogien les paraules de comiat de l'exdiputada del PSC i la seva tasca a la Cambra

Rocío Martínez-Sampere, en una imatge d’arxiu.

Rocío Martínez-Sampere, en una imatge d’arxiu. / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

Les habituals pugnes dialèctiques entre els diputats del Parlament solen tenir petites treves quan alguna de ses senyories abandona la Cambra. Aquest dijous ha sigut l'exdirigent del PSC Rocío Martínez-Sampere, qui s'ha acomiadat de l'hemicicle amb una breu intervenció en què ha assegurat que se'n va "amb més dubtes i contradiccions" que quan va entrar. Les seves últimes paraules com a diputada han sigut respostes amb aplaudiments per part de tots els grups parlamentaris. Però els elogis han continuat fora de la sala i han transcendit a les xarxes socials. Alguns dels seus rivals polítics han exalçat Sampere per les seves paraules.

Des de l'altre extrem de l'espectre polític, el diputat del PPC José Antonio Coto ha qualificat d'"excel·lent" la intervenció de l'exdirigent socialista i ha assegurat que ha sigut un "honor" haver coincidit amb ella al Parlament.

 Més pròxim ideològicament a Sampere és el diputat d'ICV-EUiA David Companyon, qui ha lloat la seva "lliçó d'elegància i saber estar".

Notícies relacionades

Des de les seves files, les del PSC, la diputada Núria Ventura, adscrita com Sampere al sector crític del partit, també ha mostrat el seu agraïment a l'exdirigent.

 També una companya de bancada, l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i número dos del PSC, Núria Parlon, li ha desitjat "molts èxits i encerts".

Temes:

Parlament PSC PSC