menyspreu a la comunitat magribina

L'alcalde de Vitòria diu que és "una veritat com una casa" que marroquins i algerians "viuen de serveis socials que paguem tots"

Javier Maroto (PP) afirma que mai ha tingut "tant suport del carrer" com des que va fer aquestes declaracions

L’alcalde de Vitòria, Javier Maroto (PP), el mes de juliol passat durant unes declaracions a la premsa a Madrid.

L’alcalde de Vitòria, Javier Maroto (PP), el mes de juliol passat durant unes declaracions a la premsa a Madrid. / J. L. PINO (EFE)

1
Es llegeix en minuts

L'alcalde de VitòriaJavier Maroto (PP), ha afirmat que és "una veritat com una casa" que col·lectius com els marroquins i els algerians "viuen de serveis socials" que paguen "tots" els ciutadans, i ha insistit que vol "que això es canviï".

Notícies relacionades

En declaracions a Radio Euskadi, recollides per Europa Press, Maroto ha destacat que mai ha tingut "tant suport al carrer" com des que va fer les polèmiques declaracions en què va assegurar que els marroquins i els algerians "viuen de les ajudes i no volen treballar". Per això, ha reiterat que "una majoria d'algunes col·lectivitats de marroquins i algerians viuen a la nostra terra especialment dels serveis socials que paguem entre tots".

"Ja sé que dir això no és políticament correcte, però, com que és una veritat com una casa, jo ho dic perquè vull que es canviï i que es millori. Li puc assegurar que mai he tingut tant suport al carrer com aquestes setmanes", ha dit. 

Temes:

Vitòria