On Catalunya

ART

Barcelona Gallery Weekend: les galeries es reivindiquen

Un total de 27 sales de Barcelona, l'Hospitalet i Santa Margarida i els Monjos exposen obres de més de 70 artistes

zentauroepp50207287 abel191010185412

zentauroepp50207287 abel191010185412

1
Es llegeix en minuts
Sonia Gutiérrez
Sonia Gutiérrez

Periodista

ver +

Si Mahoma no va a la muntanya... Una cosa així han deuen haver pensat les galeries per al Barcelona Gallery Weekend (BGW) i aquest any han decidit portar l’art a peu de carrer. Si aquests dies us trobeu a le amb una performance itinerant d’un capgròs, no ho dubteu: és una de les píndoles culturals del BGW. I no és l’única. Diversos espais públics (Colom, el passatge de les Manufactures...) han sigut ocupats per artistes per reforçar el vincle de l’art amb la ciutat.

Barcelona Gallery Weekend

Diferents espaisFins al 13 d’octubre.Entrada lliure.www.barcelonagalleryweekend.com

Notícies relacionades

Però el BGW és encara més: fins a 27 galeries de Barcelonal’Hospitalet i Santa Margarida i els Monjos estrenen exposició, amb obres de més de 70 artistes. Des de les consagrades (MayoralJoan Prats...) fins a les més recents (DilalicaEspai Tactel Toormix). Una oferta desbordant, pel que és recomanable apuntar-se a una de les rutes guiades o consultar el web

«La voluntat és donar a conèixer les galeries al gran públic –diu Susanna Corcchia, directora del BGW–. La seva tasca com a productores culturals és desconeguda per la majoria de la gent». El BGW, que suma cinc edicions, vol trencar aquesta barrera invisible. Qui la creuï no es penedirà. 

Temes:

Art