ART

Barcelona Gallery Weekend: les galeries es reivindiquen

Un total de 27 sales de Barcelona, l'Hospitalet i Santa Margarida i els Monjos exposen obres de més de 70 artistes

Barcelona Gallery Weekend: les galeries es reivindiquen

Si Mahoma no va a la muntanya... Una cosa així han deuen haver pensat les galeries per al Barcelona Gallery Weekend (BGW) i aquest any han decidit portar l’art a peu de carrer. Si aquests dies us trobeu a le amb una performance itinerant d’un capgròs, no ho dubteu: és una de les píndoles culturals del BGW. I no és l’única. Diversos espais públics (Colom, el passatge de les Manufactures...) han sigut ocupats per artistes per reforçar el vincle de l’art amb la ciutat.

L’artista sueca Meta Isaeus-Berlin exposa aquesta peça, 'The View', 2017, a L&B gallery.

Barcelona Gallery Weekend

Diferents espaisFins al 13 d’octubre.Entrada lliure.www.barcelonagalleryweekend.com

Però el BGW és encara més: fins a 27 galeries de Barcelonal’Hospitalet i Santa Margarida i els Monjos estrenen exposició, amb obres de més de 70 artistes. Des de les consagrades (MayoralJoan Prats...) fins a les més recents (DilalicaEspai Tactel Toormix). Una oferta desbordant, pel que és recomanable apuntar-se a una de les rutes guiades o consultar el web

Notícies relacionades

«La voluntat és donar a conèixer les galeries al gran públic –diu Susanna Corcchia, directora del BGW–. La seva tasca com a productores culturals és desconeguda per la majoria de la gent». El BGW, que suma cinc edicions, vol trencar aquesta barrera invisible. Qui la creuï no es penedirà. 

Temes:

Art