Cartell

Lana del Rey, Pulp, PJ Harvey... i ¡Stella Maris! Els noms del Primavera Sound 2024

Lana del Rey, Pulp, PJ Harvey... i ¡Stella Maris! Els noms del Primavera Sound 2024
1
Es llegeix en minuts
Ignasi Fortuny
Ignasi Fortuny

Periodista. Principalment, escric sobre música.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Primavera Sound 2024 ha revelat el cartell de la seva edició número 22. S’intuïa una tornada a l’essència del festival, que aquest mateix any va rebre el cop d’haver de renunciar a la seva ambició d’establir-se a Madrid, i part d’això és a la programació de la gran cita del Fòrum, que tornarà del 30 de maig a l’1 de juny, dates de les jornades centrals ja que també hi haurà la tradicional jornada inaugural i el tancament amb la festa del Brunch Elektronik el diumenge 1.

El Primavera Sound, que ha donat a conèixer un cartell paritari que compta amb 61 artistes o bandes masculines, el mateix nombre de femenines i 22 grups mixtos o no binaris, tindrà com a grans reclams a Lana del Rey, Pulp, PJ Harvey o The National. O també Charli XCX, Arca, FKA Twigs, Phoenix, Mitski o SZA.

Notícies relacionades

El cartell també presenta curiositats com el grup ¿‘fake’? Stella Maris, liderat per Amaia i creat per a la sèrie dels Javis ‘La Mesías’. O Dogstar, el grup de l’actor Keanu Reeves.

Guillem Gisbert, en la seva aventura solitària al marge de Manel, és un dels grans atractius de casa junt amb noms com Mujeres, Ferran Palau, Renaldo&Clara o protagonistes del present com Mushkaa o Maria Hein.

Temes:

Festival