Coses dels genis

Bruce Springsteen cau de morros a Amsterdam: el Boss es desploma a l’escenari

El Boss va ensopegar quan pujava les escales de l’escenari i va topar contra el terra. Res greu, que no s’escampi el pànic

Bruce Springsteen cau de morros a Amsterdam: el Boss es desploma a l’escenari
1
Es llegeix en minuts

Qui agafés els 73 anys de Bruce Springsteen, arribats a aquesta edat. ¡Qui! Reducte d’energia sense igual, va sotmetre Barcelona al poder del rock’n’roll amb els dos concerts que va oferir a l’Estadi Olímpic els dies 28 i 30 d’abril i continua fent el mateix a la resta de concerts de la gira eurpopea ‘Only the Strong Survive’. L’última parada va ser a l’Amsterdam amb un altre doble recital al Johan Cruyff Arena dijous i dissabte davant de més de 60.000 persones. Ahir els fans van veure una cosa insòlita: com el Boss es desplomava a l’escenari.

Springsteen va ensopegar quan pujava les escales de l’escenari i va topar contra el terra. Res greu, que no s’escampi el pànic. Si Steven Van Zandt, guitarrista estrella de l’E Street Band i el seu millor amic, no li va donar importància, nosaltres tampoc. És més, fins i tot el cantant s’ho va prendre amb humor.

Tot va passar a l’inici del recital, entre la tercera i la quarta cançó. Es disposava a tornar al centre de les taules per cantar ‘Ghost’. De fet, la banda ja tocava els acords del tema que homenatja els membres morts de l’E Street Band i que forma part del disc ‘Letter To You’, publicat el 2020.

Amb humor, tot passa

Notícies relacionades

Llavors Springsteen va ensopegar i va caure a terra en lloc d’intentar parar el cop. Va tenir temps de girar-se i caure de costat per evitar fer-se mal. La banda va continuar tocant i Little Steven ni se’n va adonar. Tot i així, dues persones de l’organització van acudir a ajudar-lo.

«Bona nit a tothom», va fer broma el Boss després d’aixecar-se per alleugerir l’ambient. Després de fregar-se breument les mans, Springsteen va recuperar ‘Ghost’ sense immutar-se per l’incident.