Gira musical

Lewis Capaldi torna a Barcelona al setembre amb un concert: quan comprar entrades

El cantant va cancel·lar per una bronquitis el seu últim concert a la ciutat 30 minuts abans que comencés l’actuació

Lewis Capaldi torna a Barcelona al setembre amb un concert: quan comprar entrades

@LewisCapaldi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lewis Capaldi va deixar els fans sense el concert previst al Palau Sant Jordi de Barcelona a principis de març, afligit d’una bronquitis de la qual no es va recuperar a temps i que arrossegava des de feia dies.

«Pensava que estava molt millor i que estaria preparat per cantar aquesta nit», va explicar Lewis Capaldi a les seves xarxes socials. «Estic ara al ‘backstage’, però en la prova de so sm’ha començat a marxar la veu i, per prevenir un mal pitjor, he parlat amb un doctor aquí. He de deixar de cantar durant una setmana per poder donar-ho tot en els pròxim concerts», va afegir.

Els seguidors del popular cantant estaven expectants per veure quan es tornaria a programar, tenint en compte la complexitat de les gires musicals, l’agenda de l’artista i els compromisos dels grans equipaments que els reben, que solen planejar-se amb mesos d’antelació.

Notícies relacionades

Per això l’anunci d’avui de la nova data per al concert a Barcelona farà les delícies dels fans. Lewis Capaldi actuarà el divendres 8 de setembre al Palau Sant Jordi i les entrades estaran en prevenda a partir del 27 de març, segons ha informat Live Nation.

Capaldi ha tornat al cim de la llista de ‘singles’ del Regne Unit amb ‘Forget Me’ i recorrerà Europa durant tot l’any. L’escocès publicarà el seu segon àlbum, ‘Broken By Desire To Be Heavenly Sent’, que sortirà el 19 de maig del 2023.