Estrella a França

Mor el cantant suís Patrick Juvet, als 70 anys a Barcelona

El cantautor, famós durant la dècada dels 70, ha sigut trobat al seu pis de Barcelona

Mor el cantant suís Patrick Juvet, als 70 anys a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant suís Patrick Juvet ha mort als 70 anys al seu pis de Barcelona. El cantautor, que es va fer famós a la dècada de 1970 per l’èxit del seu disc ‘Où sont les femmes?’, vivia a París, però ocasionalment viatjava a Barcelona o Suïssa. La mort ha sigut confirmada a l’AFP pel seu agent, Yann Ydoux. Les causes de la defunció encara no estan aclarides i s’espera que en els pròxims dies es faci l’autòpsia.

Juvet va brillar gràcies a grans èxits com ‘Où sont les femmes ?’ i ‘Paris by Night’, del seu àlbum de 1977. El treball va ser fruit de la col·laboració entre Juvet (compositor i intèrpret) i Jean-Michel Jarre (lletrista). També va participar a l’edició de 1973 del festival d’Eurovisió com a representant de Suïssa amb el títol ‘Je suis marier, Marie’, que ell mateix va compondre. La seva actuació va acabar com a dotzena classificada.

Notícies relacionades

Segons declaracions del seu agent, «la carrera de Juvet ha tingut alts i baixos, bons moments, altres menys, una mica com Renaud», va resumir Yann Ydoux, que va conèixer el cantant fa 22 anys.

Les últimes aparicions de Juvet a l’escenari es remunten a la gira ‘Tender Age and Wood Head’ a la dècada del 2000, una espècie d’«all-star» d’estrelles populars. Dave, Sheila, Michèle Torr o fins i tot Stone i Charden també eren al cartell en aquest moment. «Patrick encara tenia molts plans, inclòs un nou àlbum com a compositor», va afegir el seu agent.

Temes:

Obituaris