Per què ens agrada la gala dels premis Goya

D'estilismes, 'selfies' i falsos 'photobombs'

2
Es llegeix en minuts
LÍDIA CORDERO TRIAY / BARCELONA

Els Premis Goya agraden. Per un costat, ens permeten saber que qui dirigeix el destí dels espanyols no va al cine. Mai. Per un altre, aquesta nit alguns dels que treballen en la indústria cinematogràfica, sigui actuant, dirigint, produint o dissenyant vestuari, obtenen un merescut reconeixement. Sobretot alguns homes. A aquestes hores ja s'ha dit molt, però s'ha de dir més: dels 120 nominats únicament 17 eren dones. I finalment, els Goya agraden per allò de veure com es vesteixen i es pentinen com es vesteixen i es pentinenper a l'ocasió els assistents a la gala. 

Macarena Gómez va començar a preparar-se el dia abans i va voler compartir-ho amb tots els seus fans. No es nota gens que està promocionant una marca de cosmètics. Però no passa res. 

Eduardo Casanova 'amenaçava' hores abans de la gala amb aquest 'look':

Finalment, i encara que es va mantenir ferma en la seva decisió de vestir de rosa, va canviar el vestit per un esmòquing. Espectacular.

A l'alfombra vermella els fotògrafs professionals s'esforçaven per treure el millor de cada un. Però ¿qui resisteix en aquells moments tan emocionants la temptació de fer-se un 'selfie'? Clara Lago, no. I sense palet, que té molt més mèrit:

Tampoc Paula Echevarría, acompanyada d'Amaia Salamanca Miguel Ángel Muñoz. Guapos i glamurosos fins a dirprou:

Dani Rovira, el presentador de la gala, va estar impecable amb el seu sobri esmòquing fosc. Però la seva mare ens en va mostrar a Instagram una imatge una mica diferent:

No ens va quedar gaire clar si la foto del nen que van mostrar a la TV era Juan Antonio Bayona, o el seu germà. A ells, segons sembla, tampoc:

Notícies relacionades

Cristina Rodríguez estava nominada per al premi a millor vestuari per partida doble: per 'Tarde para la ira' i per 'No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas'. Potser aquesta doble nominació li va inspirar el disseny dual del seu vestit, que ja ha sigut i serà llargament comentat. No direm res més. A Twitter es va dir tot:

I tanquem la selecció amb aquesta foto d'Aitana Sánchez - Gijón Fernando Chinarro. Estan tots dos molt guapos, però ell sembla una mica un senyor que passava per allà. Gairebé com un 'photobomb'. Encantador.