FILM PRODUÏT PER ANTENA 3

'Tres metros sobre el cielo', amor prohibit entre adolescents

Protagonitzada per María Valverde i Mario Casas, i dirigida per Fernando González Molina, la pel·lícula s'estrenarà el 3 de desembre

Tràiler de ’Tres metros sobre el cielo’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

La rebel·lia, la llibertat i la història d'un amor prohibit entre dos adolescents que pertanyen a mons oposats. Aquest és l'argument deTres metros sobre el cielo, un telefilm queAntena 3 Filmsestà rodant a partir de l'exitós llibre homònim de l'escriptor italià Federico Moccia.

Protagonitzada per María Valverde (Melissa P, Los Borgia, i Goya perLa flaqueza del bolchevique) i Mario Casas (El camino de los ingleses, Fuga de cerebros i, a televisió,Los hombres de Paco), narra la història d'una parella de joves que haurà de lluitar contra tot i contra tots per mantenir viu el seu amor.

Canviar el destí

Notícies relacionades

Ella és una noia de classe mitjana-alta, culta i disciplinada, que cuida tots els detalls per trobar el gran amor de la seva vida. Ell és un noi indomable, un pandillero amb una vida agitada, a qui li encanten les carreres il·legals i posar a prova els seus propis límits. Uns Romeo i Julieta del segle XXI disposats a canviar el seu destí per a entregar-se a l'amor.

L'adaptació de la novel·la a Espanya anirà a càrrec del director Fernando González Molina (Fuga de cerebros,Amor a bocajarro, Los hombres de Paco) i s'estrenarà a les sales el 3 de desembre vinent.