MUNDIAL DE MOTOGP

Márquez reapareixerà aquest cap de setmana a Le Mans

  • El vuit vegades campió del món ha superat avui el TAC al polze dret i, després de perdre’s les carreres de l’Argentina, els EUA i Jerez, tornarà a competir amb la seva Honda

Márquez reapareixerà aquest cap de setmana a Le Mans

ALEJANDRO CERESUELA

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

El pilot català Marc Márquez (Honda), vuit vegades campió del món de motociclisme, acaba d’anunciar, després de superar el TAC que li van fer ahir al dit polze dret, que prendrà part, aquest cap de setmana, en el Gran Premi de França, que es disputa al popular circuit de Le Mans. Márquez, que s’ha perdut els grans premis de l’Argentina, els Estats Units i, recentment, el de Jerez, sembla ja totalment recuperat de la fractura que va patir en l’aparatós accident de Portimao, quan després de tocar amb Jorge Martín (Ducati) es va estavellar contra el portuguès Miguel Oliveira (Aprilia).

Sense sanció

Notícies relacionades

Márquez, que va lamentar perdre-se-la carrera de Jerez i, a continuació, l’important test de dilluns, en què Honda finalment va provar el nou xassís que la firma alemanya Kalex ha dissenyat i fabricat per a l’equip oficial Repsol Honda, reapareixerà aquest cap de setmana al traçat francès, on curiosament no haurà de complir la doble volta lenta de càstig que els comissaris de carrera li van imposar a Portimao i que, en una redacció errònia, van escriure que havia de complir a l’Argentina i no «en el següent gran premi en què estigui disponible». Honda va apel·lar i, finalment, el Tribunal d’Apel·lació de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) li ha donat la raó a l’equip alat i MM93 ha quedat lliure de sanció.

Animat

«En primer lloc vull donar les gràcies al meu equip mèdic», comenta el pilot de Cervera (Lleida) en el comunicat oficial del seu equip, «per la seva professionalitat i consells durant les últimes setmanes. Per descomptat, sempre vols tornar al més aviat possible, però amb una lesió com aquesta era molt important deixar que es curés. Ara soc a Le Mans i estic centrat a pilotar, no m’he de preocupar per la lesió ja que està totalment curada. Veurem que ens ofereix aquest gran premi i el més important és treballar al màxim».