Cultura local

El Museu Abelló de Mollet presenta el conte ‘De viatge amb Joan Abelló i els seus personatges’ per Sant Vicenç

  • Des de l’Ajuntament expliquen que és una activitat familiar inclosa en la celebració de la Festa Major d’hivern

El Museu Abelló de Mollet presenta el conte ‘De viatge amb Joan Abelló i els seus personatges’ per Sant Vicenç

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Museu Abelló de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) presentarà aquest dissabte 22 de gener el conte De viatge amb Joan Abelló i els seus personatges. Des de l’Ajuntament expliquen que és una activitat familiar inclosa en la celebració de la Festa Major d’hivern de Sant Vicenç 2022 i que anirà seguida d’una visita exprés a la Casa del pintor amb la ‘Garriganga’, l’‘Arlequí’ i la ‘Wawa’.

Aquests tres personatges surten de les obres de la Casa del pintor i expliquen els viatges de l’artista de Mollet a través del món del teatre. D’aquesta manera, el conte fa viatjar amb la imaginació per ciutats com Venècia o Praga, per països com la Xina, el Japó o Indonèsia i per terres africanes, que tant van inspirar Joan Abelló.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez, convida els nens i les seves famílies i amistats que «no dubtin a acompanyar-nos en aquest viatge fascinant amb el genial pintor de Mollet i els seus personatges perquè segur que aprendran i es divertiran».

Diverses sessions

L’activitat es portarà a terme el dia de Sant Vicenç, el dissabte 22 de gener, en diversos horaris: 16.00 h, 16.30 h, 17.00 h, 17.30 h, 18.00 h i 18.30 h. Hi haurà una sessió jove (12-15 anys) a les 19.00 h.

Notícies relacionades

De viatge amb Joan Abelló i els seus personatges és una activitat gratuïta amb inscripció prèvia en la web del Museu Abelló o trucant al telèfon 93 544 50 99.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO