Festa Major d’hivern

Mollet recupera la majoria d’activitats de la Festa de Sant Vicenç, però amb restriccions per la covid

  • La programació comptarà amb una trentena d’actes, que se celebraran fins al 30 de gener amb mesures de seguretat i aforaments limitats

Mollet recupera la majoria d’activitats de la Festa de Sant Vicenç, però amb restriccions per la covid

Ayuntamiento de Mollet

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Festa Major d’hivern de Sant Vicenç de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) es torna a celebrar amb la majoria d’activitats habituals, com la presentació de la revista Notes, la Nit de l’Esport o les actuacions musicals i després que els principals actes de l’any passat van haver d’anul·lar-se a causa de la pandèmia.

Des de l’Ajuntament expliquen que la programació comptarà amb una trentena d’actes, que se celebraran fins al 30 de gener amb mesures de seguretat i aforaments limitats a causa de la covid-19.

L’Ajuntament i el Centre d’Estudis Molletans presentaran el número 37 de la revista Notes el dissabte 22 de gener a la Sala Fiveller, a les 12.30 h. El mateix dia, a les 18 h, tindrà lloc la 41a Festa de la Ràdio al Centre Cívic Can Borrell, on s’entregaran els premis Micròfon i Notícia de l’Any.

Concerts i actuacions

Dani Nel·lo y los saxofonistas salvajes oferiran un concert el divendres 21 de gener a les 21 h al Mercat Vell. Les entrades es podran adquirir a molletvalles.koobin.com, a la Marineta o en el mateix Mercat Vell el dia del concert si encara en queden.

El dissabte 22 de gener a les 21 hores al Teatre Can Gomà hi haurà l’espectacle Un País de Festa, a càrrec de l’Esbart Dansaire de Mollet. Les entrades també es podran adquirir a través de molletvalles.koobin.com i una hora abans a la taquilla, «si no estan esgotades», matisen des del consistori.

A més, el Mag Lari portarà a Mollet l’espectacle Una nit amb el mag Lari al Teatre Can Gomà, el dissabte 29 de gener a les 18 i a les 20.30 h. En aquest cas, les entrades s’hauran d’adquirir sí o sí prèviament a www.entrapolis.com.

Esport i cultura

La Nit de l’Esport també es tornarà a celebrar de manera presencial al Teatre Can Gomà, el divendres 28 de gener a les 20 hores. D’altra banda, la Festa Major també recupera els actes de cultura tradicional al carrer, com la Trobada o la Cercavila de Gegants, que se celebrarà el diumenge 23 de gener al matí.

Notícies relacionades

La regidora de Cultura, Mercè Pérez, ha explicat que «la Festa Major de Sant Vicenç torna a recuperar l’esperit d’abans de la pandèmia, però amb tota la prudència i les mesures de seguretat necessàries per evitar nous contagis». Pérez ha recordat també que la celebració dels actes continua pendent de l’evolució de la pandèmia i de les possibles restriccions que aprovin les autoritats sanitàries.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO