Sancions de 200 euros

Mollet retira mig centenar de multes per aparcar malament a familiars de Mossos que es van graduar a la ciutat

Mollet retira mig centenar de multes per aparcar malament a familiars de Mossos que es van graduar a la ciutat

Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
Clàudia Mas
Clàudia Mas

Ubicada/t a Sabadell

ver +

La Policia de Mollet va multar uns 50 conductors de vehicles aparcats a prop de l’Escola de Policia que participaven en la «tirada de gorra» de la graduació de més de 1.200 Mossos d’Esquadra, divendres passat, 15 de setembre.

Com avança la periodista Anna Punsí i confirmen fonts del consistori a EL PERIÓDICO, les multes de 200 euros van ser anul·lades pel mateix ajuntament, ja que es tractava d’«error de coordinació» entre els dos cossos policials.

Els vehicles estaven estacionats en un espai que normalment no es pot aparcar, però es va habilitar de manera excepcional per celebrar la graduació. Davant aquesta descoordinació, el consistori explica que el mateix divendres es va posar en contacte amb cada sancionat per notificar-li que la sanció seria anul·lada de «manera immediata» i «demanar disculpes».

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Mollet detalla a aquest diari que en les pròximes setmanes es portarà a terme una reunió amb Mossos, Policia Local i l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) «per abordar la descoordinació i planificar millor un futur acte», ja que, a més, es van produir cues als accessos de la C-17 i l’AP-7 entre Mollet i Parets a causa de l’esmentada celebració.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès