Menys activitat que altres anys

Mollet celebra una revetlla de Sant Joan sense «incidències importants»

  • Segons dades del cos de policia local, durant la celebració es van fer un total de 8 intervencions

Mollet celebra una revetlla de Sant Joan sense «incidències importants»

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mollet del Vallès (Vallès Oriental) va celebrar una revetlla de Sant Joan en la qual no es van haver de destacar «incidències importants», més enllà del «control de petits incendis», segons remarquen de l’ajuntament.

LaPolicia Municipal de Mollet ha valorat positivament el desenvolupament de la revetlla, una celebració amb menys activitat que altres anys, per «la col·laboració i la feina en equip entre tots els cossos d’emergències» i pel recolzament i la feina dels voluntaris de protecció civil.

Segons dades del cos de policia local, durant la revetlla es van fer un total de vuit intervencions, que es van fer per «petits incidents que no han causat danys personals» a un contenidor, unes canyes, al parc dels Pinetons, un foc al parc Pau Casals, per una foguera sense autorització, per la crema d’uns palets, per la crema d’un sofà d’un balcó i pel llançament de petards des d’un balcó a la via pública.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Mollet del Vallès reitera la necessitat que la ciutadania sigui curosa amb l’espai públic i, per tant, «evitar els actes incívics i vandàlics» als carrers del municipi, i agraeix el comportament cívic de la gran majoria de la ciutadania. «Després de la nit de Sant Joan, els serveis municipals de neteja continuen treballant per deixar-ho tot net», afegeixen des de l’executiu local.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO