Sant Joan

L’Ajuntament de Mollet demana als veïns que extremin les precaucions durant la revetlla

  • El consistori de Mollet, a més, ha publicat un edicte per l’augment del risc d’incendis durant els mesos d’estiu

  • La Policia Municipal, al costat d’altres cossos policials i d’emergències, està duent a terme des de fa uns dies un dispositiu especial

fcosculluela500258 barcelona 23 06 2003  verbena de sant joan hoguera160622164712

fcosculluela500258 barcelona 23 06 2003 verbena de sant joan hoguera160622164712 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

De cara a la revetlla de Sant Joan, l’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) demana a la ciutadania que extremi les precaucions amb la pirotècnia per evitar incendis i recorda que aquest Sant Joan és «excepcional» i que «cal respectar les mesures sanitàries vigents». El consistori de Mollet, a més, ha publicat un edicte per l’augment del risc d’incendis durant els mesos d’estiu, amb mesures preventives per evitar-los.

Així, es prohibeix encendre foc, amb qualsevol finalitat, als terrenys forestals del terme municipal i a 500 metres al voltant fins al 15 d’octubre. A més, es recorda la necessitat d’alertar de qualsevol senyal de possible incendi al telèfon d’emergències, el 112.

D’aquesta manera, l’ajuntament demana a tota la ciutadania de Mollet «un ús responsable, cívic, restringit i controlat de tota mena d’elements pirotècnics i respectar les mesures Covid durant les festes d’aquesta revetlla». En aquest sentit, l’ajuntament recorda, entre altres aspectes, que s’han d’evitar festes amb aglomeracions de gent, mantenir les mesures de protecció per prevenir contagis i, si es fa ús de pirotècnia, no utilitzar el gel hidroalcohòlic, ja que són incompatibles.

Notícies relacionades

A més, la Policia Municipal, conjuntament amb els diferents cossos de seguretat i emergències d’altres policies, està duent a terme des de fa uns dies un dispositiu especial de pirotècnia, revisant establiments i material.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO