CREIXEMENT

Verse tanca una ronda de finançament de 7 milions d'euros

La 'start-up' aconsegueix la llicència de pagaments europea

equipo-verse-2

equipo-verse-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Verse, ‘fintech’ de pagaments amb base a Barcelona, ha tancat una ronda de finançament de set milions d’euros i ha obtingut la llicència de pagaments europea, ha anunciat la firma en un comunicat.

Verse és la primera 'fintech’ de pagaments espanyola a obtenir una llicència per part del Banc de Lituània (Lietuvos Banka), que l’autoritza a operar no només a Lituània, sinó en la totalitat de l’Espai Econòmic Europeu. "Gràcies a aquesta llicència, Verse podrà gestionar les transaccions del dia a dia dels més de 500.000 mil·lenistes que ja utilitzen la seva plataforma, sense cap recolzament de la seva infraestructura a la banca tradicional", ha destacat l’empresa en una nota.

Amb aquesta llicència, Verse se suma a gegants d’Internet com Google que han triat Lituània com a ‘hub’ per a les seves operacions 'fintech’. "Operar legalment des de Lituània ens permetrà tenir llibertat d’acció en tots els països europeus, a més de donar-nos accés a la infraestructura de pagaments instantanis de la UE. Lituània ha creat l’ecosistema ‘fintech’ més àgil i eficient de tot Europa", explica Bernardo Hernández, president i conseller delegat de Verse.

Des que fa 18 mesos Bernardo Hernández, emprenedor i ex executiu de Google i Yahoo, es va fer càrrec de la companyia, Verse ha

Notícies relacionades

multiplicat per 8 el nombre d’usuaris que fan transaccions cada mes. Aquest increment ha permès que Verse hagi multiplicat per 17 el volum de transaccions en l’últim any i mig, i ha assolit un volum total transaccionat de 150 milions d’euros.

Aquesta aprovació de la llicència europea de pagaments coincideix amb el tancament de la ronda de finançament de Verse per valor de 7 milions d’euros, liderada per Greycroft Partners LLC i amb inversors internacionals com Expon Capital, Nikesh Arora, Alan Patricof, Martin Varsavsky, David Stern i Charlie Songhurst. Amb aquest capital aquesta ‘app’ s’expandirà a altres mercats europeus com Itàlia, França i Portugal.

Temes:

Startups