'TENKAN-TEN'

Asics obre la convocatòria de la segona edició del seu programa d'acceleració Tenkan-ten

Es desenvoluparà al centre d'innovació de la firma a Barcelona

portavoces asics-tenkan-ten

portavoces asics-tenkan-ten

1
Es llegeix en minuts

Asics ha obert aquest dimarts el període d'inscripcions per a Tenkan-ten, el seu programa d'acceleració per a 'start-ups' del sector esportiu i del benestar. El programa acceptarà sol·licituds d'empreses en fase de creixement que comparteixin el compromísd'Asics: aconseguir que la gent es mogui mitjançant la innovació. 

Tenkan-té (del japonès; per referir-se a "Punt d'inflexió") donarà accés a les start-ups seleccionades, de manera inèdita, a alts executius d'Asics i a mentors del sector, a més de comptar amb el recolzamentd'IESE  Business School, l'escola de negocis. Aquest programa connectarà cada empresa a una xarxa global de distribuïdors de retail, inversors i fons de capital risc i experts del sector, també formarà els fundadors en el desenvolupament del lideratge i els oferirà un programa per potenciar l'Anima Sana in Corpore Sano a fi de donar recolzament tant a la seva salut física com a mental. 

En l'edició del 2018, cinc ‘start-ups’ de tot el món van ser seleccionades per formar part del primer programa. Des de teixits intel·ligents fins a intel·ligència artificial i ‘apps’ de captació de moviment, les cinc ‘start-ups’ han accelerat el seu creixement gràcies al programa. 

Notícies relacionades

El programa donarà recolzament a les ‘start-ups’ seleccionades amb 30.000 euros i accés als alts executius i a mentors com Sébastien Lefebvre, anteriorment director de creixement a Twitter; durant un període intensiu de quatre mesos.

El programa arrencarà el setembre del 2019 i tindrà lloc a l'Innovation Hub de Asics a Barcelona, així com a la central d'EMEA a Amsterdam, acabada d'inaugurar.

Temes:

Startups