EN SALONS DE L'ORÉAL, KÉRASTASE O REDKEN

¿Et vols estalviar 10 euros en cada servei de perruqueria?

L'Oréal Productes Professionals llança #VuelvoALaPelu, una iniciativa amb què es pretén animar les consumidores a tornar a la perruqueria

zentauroepp53313749 peluqueria200910193420

zentauroepp53313749 peluqueria200910193420 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

L’Oréal Productes Professionals ha tret #VuelvoALaPelu, una iniciativa amb què vol animar les consumidores a tornar a la perruqueria després de l’estiu.

Espanya és el país amb més perruqueries per habitant d’Europa: hi ha una perruqueria per cada 900 habitants, una dada que assenyala el valor que els espanyols atorguen a les mans i la solvència del professional de la perruqueria. Un assessorament expert personalitzat, resultats més naturals, especialment en serveis de coloració, i una experiència més còmoda i agradable són algunes de les raons que fan que el 43% de les dones vagin a la perruqueria cada mes i que el 18% ho facin de forma setmanal.

Un impuls per reforçar el sector

L’Oréal Productes Professionals, conscient de la importància d’un sector que genera 110.800 llocs de treball directes i 60.000 autònoms a Espanya – amb una presència de la dona del 80% – i amb la ferma missió de revifar el tràfec a les perruqueries en dos mesos que seran crucials per a la supervivència dels salonsllança #VuelvoALaPelu, una iniciativa amb què es vol recolzar el sector, animant les consumidores a tornar a la perruqueria després dels mesos d’estiu.

Notícies relacionades

 Per garantir aquest estímul, L’Oréal Professionnel i Kérastase es comprometen a reemborsar 10 euros de cada servei de perruqueria. Perquè qualsevol usuària es pugui beneficiar d’aquesta iniciativa només haurà de pujar el seu tiquet a la plataforma https://www.salonsecret.es/reencuentro-perruquerdesprés del seu servei. Com a requisit indispensable, el tractament s’ha de fer en salons L’Oréal, Kérastase o Redken, consultables al localitzador oficial de salons de les marques: https://peluqueria.salonsecret.es/