Vermell sagnant

Rosalía i els ullals de vampira

  • L’artista apareix terrorífica mentre promociona la seva nova cançó amb Rauw Alejandro, ‘Vampiros’

Rosalía i els ullals de vampira
1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Rosalía ha tornat a deixar amb la boca oberta la seva legió de fans. Però en aquesta ocasió no ha sigut pel seu talent musical, sinó per una insòlita sessió de fotos que ha penjat a Instagram.

La cantant, de 30 anys, sembla que s’ha avançat a Halloween amb diverses imatges en què apareix de manera terrorífica, al més pur estil vampiresc, amb l’objectiu de promocionar la seva nova cançó amb Rauw Alejandro, ‘Vampiros’.

Per començar, la intèrpret comparteix una foto de si mateixa, davant un fons de fusta i una espelma col·locada al costat, amb uns pantalons de xandall Adidas, una cotilla de vellut vermell, ungles infinites i vermelles, arracades de cèrcol, ullals de vampir amb llavis maquillats de vermell robí... i un ampli somriure xuclasang.

També obsequia els seus 25 milions de seguidors amb un posat d’esquena, en què apareix amb el cabell trenat i vestint una samarreta i pantalons Adidas. En la següent instantània es pot veure un primer pla dels ullals: punxeguts, lluents i sagnants. 

Uns ullals que l’artista va incorporar a la seva dentadura de manera puntual  per gravar el videoclip de ‘Vampiros’, el seu nou tema amb el seu nòvio, que s’acaba d’estrenar, i que ara ha volgut mostrar-nos en viu i en directe.

Notícies relacionades

En una altra es mostra de cos sencer amb ‘bustier’ i pantalons negres i vermells, amb un maquillatge vampiresc. Comparteix així mateix una imatge en què apareixen unes sabates de taló de Rick Owens i un bolso de Heaven by Marc Jacobs. Per concloure el carrusel gràfic, Rosalía es fotografia amb el seu promès, Rauw Alejandro, disfrutant d’una porció de pizza. 

El punt final el posa una instantània borrosa de la cotilla vermella. Ella la subtitula amb una pregunta: «Donde es k la noche ta pesá!?????» . Un missatge força críptic que sembla que digui: «¡On és que la nit pesa tant!?????».